Christmas Carols programmet

OBS. Viktig! Se kalenderen for man. 25. nov vedr. ‘Unto us is born a son’.

Christmas Carols sammen med Hundvåg Kantori slik (sjekk kalenderen):

Tirs. 19. nov. kl 19.00: Vi øver i Hundvåg kapell sammen med Hundvåg Kantori
Man. 25. nov kl. 18.30: Vi øver på Ågesentunet. Hundvåg Kantori kommer til oss.

(Man. 18. nov. kl. 18.30: Vi øver på Ågesentunet på vår egen julekonsert. Harald L dirigerer.)

 

Vår julekonsert

Noter og øvingsfiler til vår julekonsert 15. des. i Hafrsfjordsenteret finner du under menyen ØVINGSFILER OG NOTER. Oppgi passord klikk på mappen JUL, deretter undermappen _JUL2019.  Se egen mail vedr. saken.

 

Høstens aktivitet

Velkommen til høstsemesteret!

Sjekk kalenderen for konserter og repertoar. Husk seminaret helgen 21. og 22. september på Ågesentunet. Videre konsert med Stavanger Damekor med gjestekor lørdag 5. oktober kl. 14.00. Samme kveld fest på Viktoria Hotell kl. 19.00. Kr. 700,- pr. person, påmeldingsfrist 10. sept.
Christmas Carols i Hundvåg kirke søn. 8. desember. Vår egen julekonsert 15. desember i Hafrsfjordsenteret (samme som i fjorj). Vi kommer tilbake til klokkeslett og mer detaljer.

Noter, øvingsfiler og program for Christmas Carols den 8.12. finner du under Øvingsfiler og noter fra hovedmenyen. Mappen heter CAROLS. (Du må ha passord for å komme inn på Øvingsfiler og noter. Jeg skal sende det til deg).

God sommer!

Vi takker hverandre for veldig fin konsert i Skur 2 lør. 25. mai 2019 og påfølgende avslutningsfest på Vannari. Veldig bra!

God sommer til alle. Styret vil komme tilbake med tidspunkt for ny oppstart så snart som mulig.

 

Sommerkonsert

Vi avslutter vårsesongen med sommerkonsert 25. mai på Skur 2, Skagenkaien. Se detaljer i kalenderen for denne dagen. Her finner du også repertoar.

Rekkefølgen av sanger ved konserten er nå klar. Se detaljer kalender.

Etterpå spanderer vi på oss et bedre måltid på Vannari, kl. 19.30.

 

1. mai

Hei alle. Som kjent synger vi som i fjor for de gamle på Alders Hvile (Storhaug) og Frue Gamlehjem (Hinna). Frammøte kl. 15 på Alders Hvilke. Se kalenderen for antrekk og hvilke sanger vi skal synge. Vi øver på disse på øvelsen man. 29. april. Vel møtt!